Nyt år, ny stil

13. januar 2019

Kalenderen har fået et lidt nyt udseende. Overskriften bruger nu en fed skrifttype og virker mere som en rigtig overskrift.

Årstallet havde tidligere sin helt egen skrifttype. Det er blevet ensrettet, så den samme skrifttype nu bruges på hele kalenderen. Årstallet skiller sig dog stadig ud; nu ved at stå i kursiv og med samme farve som weekender er markeret med.

Endelig starter kalenderen nu med at have en overskrift, nemlig Kalendersidens navn som vist nedenfor. Det udfylder et tomrum og giver lidt bedre balance. Overskriften kan man selvfølgelig ændre eller fjerne som man ønsker, så kalenderen bliver personlig.

Kalendersiden bruges meget alsidigt og det er svært at lave tilpasninger som er en forbedring i alle situationer. Læg gerne en kommentar om, hvad du synes om ændringerne.

Kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer kan du sende en mail.