Privatlivspolitik

Kalendersiden gemmer som udgangspunkt kun et minimum af personlige oplysninger, men i denne moderne tid er et minimum alligevel ret omfattende:

  • Hvis du anvender din Google-konto under "Log ind" får Google nødvendigvis at vide at du har besøgt Kalendersiden. Google kan anvende denne information til at påvirke fx annoncevisninger og søgeresultater, også på andre hjemmesider end Kalendersiden.
  • Hvis du anvender din Facebook-konto under "Log ind" får Facebook nødvendigvis at vide at du har besøgt Kalendersiden. Det samme gælder indlæg på bloggen, hvor Facebook anvendes til brugerkommentarer. Facebook kan anvende denne information til at påvirke fx annoncevisninger, også på andre hjemmesider end Kalendersiden.
  • Kalendersiden deler ikke information med andre virksomheder end nævnt ovenfor.
  • Alle besøg på hjemmesiden logges. Loggen inkluderer blandt andet tidspunkt, IP adresse og anvendt browser, men ingen unik identifikation af brugeren.
  • Data for den kalender, der aktuelt arbejdes på, gemmes lokalt i brugerens computer/browser. Dette for at man kan arbejde videre på kalenderen, selv hvis man kortvarigt forlader Kalendersiden.
  • Hvis du opretter dig som bruger, gemmer Kalendersiden din e-mail adresse samt data for alle gemte kalendere. Kodeord gemmes kun i en udgave som er krypteret med en stærk envejs-algoritme (glibc SHA-256).
  • Uploadede billeder slettes automatisk indenfor en uge. Billeder, der anvendes i en gemt kalender, slettes ikke.
  • Slettede kalendere kan gendannes i en måned og slettes herefter permanent.
  • Brugerkonti slettes efter 5 år uden login. Der er ingen funktion til proaktivt at slette en brugerkonto, men det kan ske ved personlig henvendelse gennem kontaktformularen.
  • Data som egentlig er slettet kan stadig være i backup, potentielt i årevis.