Grundlovsdag

28. marts 2019

Der er jævnligt blevet spurgt om, hvorfor Grundlovsdag mon ikke er med på kalenderen. Svaret har hver gang været, at Grundlovsdag ikke er en helligdag – selvom mange har en overenskomst eller et institutionstilbud, hvor dagen er en fridag. Af samme grund står for eksempel Juleaften og Første maj som udgangspunkt heller ikke i kalenderen.

Hvis man ønsker disse dage nævnt, har Kalendersiden en nogenlunde nem funktion til at tilføje sine egne begivenheder. I dette tilfælde skal man blot indtaste: “5. juni: Grundlovsdag”. Derimod er det mere besværligt at få fjernet uønskede tekster og derfor har Grundlovsdag indtil videre været ude i kulden.

Men det er slut nu! Henvendelserne er efterhånden blevet så mange, at Grundlovsdag nu er med på kalenderen. Og ønsker man ikke dét, så har den fået sit helt eget flueben hvormed man kan fjerne den igen.

Kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer kan du sende en mail.