Her følger en liste over nogle almindelige spørgsmål. Har du et andet spørgsmål, eller vil du af anden grund i kontakt med Kalendersiden, kan du sende en besked.
Af og til sker det at kalenderen bliver ens, uanset hvilke indstillinger der vælges.
Det kan skyldes, at der er installeret et andet program, som forstyrrer. Eksempelvis har virusscannere og downloadmanagere givet problemer.
Hvis ikke du kan identificere det problematiske program, kan du prøve at lave kalenderen fra en anden computer. Du kan også prøve at installere browseren Firefox og se om den virker bedre.
Du kan tilføje i kalenderen før den hentes ved at skrive begivenheder ind i fanebladet Notater. Det er derimod ikke muligt at tilføje noter i den hentede PDF.
Det er heller ikke muligt at få kalenderen som Word eller Excel fil, for på den måde at blive i stand til at ændre i den.
Efter at kalenderen er skrevet ud på papir kan der tilføjes flere noter ved at anvende en kuglepen.
Kalenderen kan maksimalt indeholde 12 måneder. Det ville give nogle udfordringer at udvide til 13 måneder: dels er pladsen allerede trang med de 12 måneder og dels ville det blive tvetydigt om notater såsom "1.1.: Skihop" skulle gælde for den ene, den anden eller begge datoer.
Kalenderen er mest velegnet til udskrift i A4, så passer størrelsen på teksten bedst. Men hvis du virkelig ønsker en større eller mindre udgave, kan det som regel indstilles under udskrift. Hvordan det præcist gøres, afhænger af din printer.
Læs om markering af begivenheder.
Vælg dagen som en fødselsdag, eller skriv selv "flag" forrest i tekstfeltet:
flag 16. april: Margrethe [1940]
Hvis man har begivenheder som gentages er det ikke muligt at lave undtagelser.
Dette kunne ellers være ønskeligt, fx hvis en ugentlig træning holder vinterferie, men det er desværre ikke muligt.
Man kan omgå begrænsningen ved at oprette to gentagelser, én på hver side af ferien. Det kan også overvejes at importere fra fx Google Kalender, da sådanne programmer tilbyder bedre muligheder for at redigere i rækkefølgerne.
Læs om indtastning af begivenheder, under Familiekalender.
I arkivet kan du gemme dine kalendere. Så kan du en anden god gang finde dem frem og arbejde videre med dem. Hvis du jævnligt laver næsten ens kalendere, kan du på denne måde spare noget tid - eksempelvis på indtastning af fødselsdage.
Du skal selv oprette dig som bruger med egen kode for at få adgang til arkivet.
Fødselsdage skal indtastes uden årstal i datoen, så bliver de automatisk brugt hvert år. Til gengæld kan årstallet skrives som en del af beskrivelsen (i firkantede parenteser); så udregnes personens alder i det pågældende år:
flag 26.5: Frederik [1968]
Hvis man indtaster begivenheder ved hjælp af "Ny" knappen skal man vælge "Fødselsdag" i punkt 2, så bliver det automatisk rigtigt.
Kalendersiden er i stand til at trække de fleste informationer ud af sine egne PDF-filer. Prøv funktionen "Upload PDF" i menuen "Lav en kalender" og se, om du er heldig.