Kalendersiden.dk 10 år

1. oktober 2016

I dag fylder Kalendersiden.dk 10 år! 🇩🇰

Værktøjet havde sin spæde start nogle år tidligere, da den årlige reklamekalender fra ejendomsmægleren pludselig ikke var blevet omdelt. Så var det naturligt at lave sin egen kalender, og engang i foråret 2002 så hjemmesiden dagens lys i et ukendt hjørne af Internet.

I starten kunne der blot laves en tro kopi af den A4 årskalender, som omkring nytår kan købes i enhver boghandel. Efterhånden kom der flere og flere muligheder for at lave en personlig kalender, og for 10 år siden kunne man for eksempel allerede indtaste egne aftaler og gemme dem i et arkiv.

Så det var på tide at programmet flyttede hjemmefra, og dermed opstod kalendersiden.dk – i dag, for ti år siden.

Kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer kan du sende en mail.