Facebook-login udgår

28. maj 2024

Facebook vil fremover kun tilbyde funktionen "Log ind med Facebook" til såkaldte bekræftede virksomheder¹. Da der ikke står nogen virksomhed bag Kalendersiden, må Facebook-login derfor udgå.

Funktionen "Log ind med Facebook" forbliver på Kalendersiden indtil Facebook lukker for adgang, sandsynligvis i løbet af sommeren 2024. Herefter kan du i stedet logge ind med e-mail adresse og kodeord.

Hvis du altid har logget ind ved hjælp af Facebook, kender Kalendersiden muligvis ikke din e-mail adresse. Dette vil fremgå ved, at login-knappen efter fuldført login skifter til "Konto". Hvis der er tilknytte en e-mail adresse, vises denne i stedet for "Konto".

Mangler e-mail adressen, kan du bruge funktionen "Skift e-mail" (i Konto-knappen) for at fortælle e-mail adressen til Kalendersiden. Ellers mister du muligheden for at logge ind og tilgå gemte data.

Det er også muligt, at du ikke har et kodeord på Kalendersiden – eller at du har glemt kodeordet. Et kodeord kan så indstilles med funktionen "Skift kode".

¹ Her kan man læse udmeldingen fra Facebook: [link]

Kommentarer

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer kan du sende en mail.